Stebru is een moderne en innovatieve ontwikkelende bouwer. En een echt familiebedrijf. Steeds meer opdrachtgevers en bouwpartijen waarderen onze prettige manier van werken.

Het bedrijf is jong – actief sinds 2005 – en ambitieus. Moeilijk te realiseren projecten toch haalbaar maken, dat is telkens weer een belangrijk streven. En dat leidt tot succesvolle projecten. Inmiddels is Stebru niet meer weg te denken uit de bouw- en vastgoedwereld. De focus ligt op binnenstedelijke ontwikkeling.

Er wordt gewerkt voor internationale beleggers, zorgleveranciers en woningcorporaties. Daarnaast werkt Stebru vanuit eigen kracht door verbinding te leggen tussen verschillende partijen om initiatieven van de grond te krijgen. We proberen daarbij met alle input van alle stakeholders, belanghebbenden en eindgebruikers een zo goed mogelijk project te realiseren. Dit is een complex traject met veel wensen, meningen en belangen. Maar wij durven met recht te beweren dat de door Stebru ontwikkelde en gerealiseerde projecten altijd een positieve bijdrage leveren. En dat is ook waarom wij ons inzetten voor een thuis voor iedereen. LEVELS wordt daar uiteindelijk ook een prachtig voorbeeld van.

www.stebru.nl

LEVELS wordt ontwikkeld op een perfecte locatie

Centrale ligging met uitstekende voorzieningen en bereikbaarheid
Op de fiets is de binnenstad in 15 minuten bereikbaar
Een wijk vol potentie, waar vooral ook jonge mensen willen wonen en werken
Er is in Zuidwest veel behoefte aan huurwoningen voor een brede doelgroep
Den Haag Zuidwest bestaat uit de wijken Moerwijk, Morgenstand, Bouwlust en Vrederust